3675 3658 1

Dressuur- & handelsstal

Dressuur: een moderne & exclusieve sport

Stal Brouwer ondersteunt de spring- en dressuurwereld door de sport goed te begeleiden ook daar waar de markt geldt als een opkomende discipline.

We leiden ruiters op tot professionals met de basistechnieken van de dressuur in ons trainingscentrum in Gameren, zodat zij het op kunnen nemen tegen andere ruiters in wedstrijden.

Verkoopproces

Wij bieden ruiters de kans om in ons trainingscentrum de paarden uitgebreid te proberen onder begeleiding van onze deskundige trainers. Wij bieden een full service pakket aan onze klant om het verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Wij halen de klant op van het vliegveld en er zijn verschillende appartementen beschikbaar waarin zij kunnen verblijven tijdens hun verblijf in Nederland.

17098403_10210986058619705_3172114249048133356_n (1).jpg

Veterinair

Als onze paarden zijn volledig röntgenologisch gekeurd.

Transport

Bij verkoop wordt het paard getransporteerd. De paarden moeten voor vertrek en bij aankomst in een aantal landen in quarantaine. Ook moeten de paarden verschillende bloedtesten ondergaan. Ieder land heeft zijn eigen protocol betreft de quarantaine periode en het aantal bloedtesten. Wilt u weten welke regels gelden voor welk land neem dan contact met ons op.

After Sales

Stal Brouwer biedt volledige after sales bij de aankoop van een paard.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze trainingen of ons verkoopproces.