Stal Brouwer 3658 3658 1

Welkom op de website van Stal Brouwer

‘Training en bemiddeling/verkoop van kwaliteit spring- en dressuurpaarden t/m GP niveau’

Stal Brouwer is een uniek en zeer compleet hippisch bedrijf gevestigd in Gameren. Wij zijn een trainings-, spring-, dressuur- en handelsstal, een hengstenhouderij internationaal. Wij leiden paarden op tot en met GP niveau, daarnaast trainen wij (inter)nationale ruiters en amazones.

Om dit kracht bij te zetten geven wij bij Stal Brouwer harde garanties! Wij nemen werkelijk al uw zorgen uit handen.

Ferguson.jpg

Hengstenhouderij

Onze missie in 2018 is het inzetten van de beste bloedlijnen om zodoende de meest getalenteerde dressuurpaarden te fokken. Hierbij selecteren wij met name op karakter. Wie wordt de vader van uw toekomstige veulen? Kies uit een collectie van goedgekeurde dekhengsten.

Lees verder

Baan 20x60 5.JPG

Opleidingscentrum

Het opleidingsscentrum in Gameren biedt naast perfecte omstandigheden om de dressuursport te beoefenen, tevens huisvesting voor de hengstenhouderij. Vanuit de hele wereld komen zowel beginnende als gevorderde ruiters met hun eigen paarden naar Stal Brouwer om beter te worden in hun passie.

Lees verder

Five Star IMG_6460-BorderMaker.jpg

Spring-, Dressuur- & handelsstal

Stal Brouwer richt zich op de spring- en dressuursport. De paarden krijgen een gedegen opleiding en zijn beschikbaar voor de verkoop. Stal Brouwer bezit meer dan 40 paarden op verschillende trainingsniveau's en leeftijden. Alle paarden zijn geselecteerd door onze experts.

Laatste nieuws

 • Super dag voor Team Brouwer

  Super dag voor Team Brouwer

  Wat een succesvolle avond wedstrijd gisteren bij Psv de Bommelerwaard! Tom Verhoeven & Oh Happy Day - winnaar Z1 68,5% Liza Frints & Iwardo - winnaar Z2 69,5% Kirsten Brouwer & Don Clorentino des Paluds - winnaar ZZ-Licht 76% Mega trots!!

  Lees nieuwsbericht

 • Super IBOP voor Lightning Star RR 86 punten

  Super IBOP voor Lightning Star RR 86 punten

  WAUW! Lilly (Lightning Star RR) behaald een mega score van 86 punten op de IBOP in Brummen vandaag! En is daarmee Elite. Een 9 voor stap en de draf. Wat een fijne merrie!! #Kingsley #Muntris #Horsefood

  Lees nieuwsbericht

 • Goed debuut voor Koh-I-Noor en Kind of Magic

  Goed debuut voor Koh-I-Noor en Kind of Magic

  Succesvolle dag voor Liza & Tom! Liza Frints en Koh-I-Noor (v. Glamourdale) winnen het M1 tijdens hun debuut! En een super mooie 2e plaats voor Tom Verhoeven en Kind of Magic (v. Ferdeaux) Top gereden allebei!

  Lees nieuwsbericht