Stal Brouwer 3658 3658 1

Welkom op de website van Stal Brouwer

‘Training en bemiddeling/verkoop van kwaliteit spring- en dressuurpaarden t/m GP niveau’

Stal Brouwer is een uniek en zeer compleet hippisch bedrijf gevestigd in Gameren. Wij zijn een trainings-, spring-, dressuur- en handelsstal, een hengstenhouderij internationaal. Wij leiden paarden op tot en met GP niveau, daarnaast trainen wij (inter)nationale ruiters en amazones.

Om dit kracht bij te zetten geven wij bij Stal Brouwer harde garanties! Wij nemen werkelijk al uw zorgen uit handen.

Ferguson.jpg

Hengstenhouderij

Onze missie in 2018 is het inzetten van de beste bloedlijnen om zodoende de meest getalenteerde dressuurpaarden te fokken. Hierbij selecteren wij met name op karakter. Wie wordt de vader van uw toekomstige veulen? Kies uit een collectie van goedgekeurde dekhengsten.

Lees verder

Baan 20x60 5.JPG

Opleidingscentrum

Het opleidingsscentrum in Gameren biedt naast perfecte omstandigheden om de dressuursport te beoefenen, tevens huisvesting voor de hengstenhouderij. Vanuit de hele wereld komen zowel beginnende als gevorderde ruiters met hun eigen paarden naar Stal Brouwer om beter te worden in hun passie.

Lees verder

Five Star IMG_6460-BorderMaker.jpg

Spring-, Dressuur- & handelsstal

Stal Brouwer richt zich op de spring- en dressuursport. De paarden krijgen een gedegen opleiding en zijn beschikbaar voor de verkoop. Stal Brouwer bezit meer dan 40 paarden op verschillende trainingsniveau's en leeftijden. Alle paarden zijn geselecteerd door onze experts.

Laatste nieuws