Stal Brouwer 3658 3658 1

Welkom op de website van Stal Brouwer

‘Training en bemiddeling/verkoop van kwaliteit spring- en dressuurpaarden t/m GP niveau’

Stal Brouwer is een uniek en zeer compleet hippisch bedrijf gevestigd in Gameren. Wij zijn een trainings-, spring-, dressuur- en handelsstal, een hengstenhouderij internationaal. Wij leiden paarden op tot en met GP niveau, daarnaast trainen wij (inter)nationale ruiters en amazones.

Om dit kracht bij te zetten geven wij bij Stal Brouwer harde garanties! Wij nemen werkelijk al uw zorgen uit handen.

Ferguson.jpg

Hengstenhouderij

Onze missie in 2018 is het inzetten van de beste bloedlijnen om zodoende de meest getalenteerde dressuurpaarden te fokken. Hierbij selecteren wij met name op karakter. Wie wordt de vader van uw toekomstige veulen? Kies uit een collectie van goedgekeurde dekhengsten.

Lees verder

Baan 20x60 5.JPG

Opleidingscentrum

Het opleidingsscentrum in Gameren biedt naast perfecte omstandigheden om de dressuursport te beoefenen, tevens huisvesting voor de hengstenhouderij. Vanuit de hele wereld komen zowel beginnende als gevorderde ruiters naar Stal Brouwer om beter te worden in hun passie.

Lees verder

Five Star IMG_6460-BorderMaker.jpg

Spring-, Dressuur- & handelsstal

Stal Brouwer richt zich op de spring- en dressuursport. De paarden krijgen een gedegen opleiding en zijn beschikbaar voor de verkoop. Stal Brouwer bezit meer dan 40 paarden op verschillende trainingsniveau's en leeftijden. Alle paarden zijn geselecteerd door onze experts.

Laatste nieuws

 • Succes voor Lizzy bij meerdaags concours Ben Agterberg

  Succes voor Lizzy bij meerdaags concours Ben Agterberg

  Dag 1 was voor Lizzy met haar paarden een groot succes op het concours bij Ben Agterberg. Ze weet met Sheraton Boy DZ van Emile een mooi foutloos parcours af te leggen in de klasse M (1.20m). Ze is pas sinds kort een combinatie met dit paard, wij wensen haar veel succes op dag 2 van dit mooie concours!

  Lees nieuwsbericht

 • Debuut van Tom met Sky Walker bij de junioren een succes

  Debuut van Tom met Sky Walker bij de junioren een succes

  Tom en Skywalker (v. Dannebrog) WINNEN vandaag hun JUNIOREN debuut op de subtop wedstrijd in Asperen!! Wat een goede prestatie voor de eerste keer, wij zijn trots!

  Lees nieuwsbericht

 • Kirsten Brouwer en Sultan naar dik 74%: ‘Nu is het wel een soort van bevestigd’

  Kirsten Brouwer en Sultan naar dik 74%: ‘Nu is het wel een soort van bevestigd’

  Goud op de Indoorkampioenschappen in het Z2, zilver op het WK voor jonge dressuurpaarden en goud op het NK in de Lichte Tour zijn een aantal van de successen op de fraaie erelijst van Kirsten Brouwer en Sultan des Paluds (Soliman de Hus x De Niro). Ook in de Zware Tour gaat de succes verder. Op hun derde wedstrijd in de Intermédiaire II vandaag op de Subtopwedstrijd in Werkendam noteerden ze een nieuw persoonlijk record van 74,27%. Na deze dikke score gaat het duo de overstap maken naar de Grand Prix. Bron: horses.nl Artikel: https://www.horses.nl/dressuur/dressuur-nationaal/kirsten-brouwer-en-sultan-naar-dik-74-nu-is-het-wel-een-soort-van-bevestigd/?fbclid=IwAR29lHSYDLto66Vw5B8w7et0r0BXO2n-_Gc_jpexJoveKQ2xRQUrbCqncbU

  Lees nieuwsbericht