Stalbrouwer 3658 3658 1

Welkom op de website van Stal Brouwer

‘Training en bemiddeling/verkoop van kwaliteit spring- en dressuurpaarden t/m GP niveau’

Stal Brouwer is een uniek en zeer compleet hippisch bedrijf gevestigd in het Brabantse Riel. Wij zijn een trainings-, spring-, dressuur- en handelsstal, een hengstenhouderij internationaal. Wij leiden paarden op tot en met GP niveau, daarnaast trainen wij (inter)nationale ruiters en amazones.

Om dit kracht bij te zetten geven wij bij Stal Brouwer harde garanties! Wij nemen werkelijk al uw zorgen uit handen.

Ferguson.jpg

Hengstenhouderij

Onze missie is het inzetten van de beste bloedlijnen om zodoende de meest getalenteerde dressuurpaarden te fokken. Hierbij selecteren wij met name op karakter. Wie wordt de vader van uw toekomstige veulen? Kies uit onze collectie van maar liefst tien goedgekeurde dekhengsten.

Lees verder

Voorkant stallen

Opleidingscentrum

Het luxe opleidingsscentrum in Riel biedt naast perfecte omstandigheden om de dressuursport te beoefenen, tevens huisvesting voor de hengstenhouderij. Vanuit de hele wereld komen zowel beginnende als gevorderde ruiters naar Stal Brouwer om beter te worden in hun passie.

Lees verder

Five Star IMG_6460-BorderMaker.jpg

Spring-, Dressuur- & handelsstal

Stal Brouwer richt zich op de spring- en dressuursport. De paarden krijgen een gedegen opleiding en zijn beschikbaar voor de verkoop. Stal Brouwer bezit meer dan 90 paarden op verschillende trainingsniveau's en leeftijden. Alle paarden zijn geselecteerd door Nederlandse experts.

Lees verder

Laatste nieuws